PERSEELLE POTKINTA

Kauniita sanoja ja 100 powerpointtiesitystä ja kukaan ei tunnu tekevän oikeita asioita? Strategia ja organisaatiomuutos on lanseerattu ja kerrottiin hyviä uutisia yritysostosta henkilöstötilaisuudessa. Taisi se 'joku' sanoa sivulauseessa, että meidän pitää muuttua asiakkaiden mukana ja tehdä uusia juttuja, että ollaan markkinassa mukana ja myynti käy. 

Mutta miten saada nopeasti koko henkilökunta tai myyntiosasto kääntymään oikeaan suuntaan ja tekemään niitä uusia asioita? 

Me potkimme ihmiset oikeaan suuntaan ja sanomme asiat niin kuin ne ovat mutta kuitenkin oivaltavasti, että ne menee perille. Käytämme tarvittaessa rautalankaa niin paljon kun tarvitsee mutta emme kuitenkaan aliarvioi ketään vaan etsimme ja löydämme oikean tavan kommunikoida. 

Tiedämme kokemuksesta, että sanojen lisäksi pitää olla PALJON konkretiaa ja esimerkkejä kaiken viestinnän lisäksi. Käytännön läheiset metodimme tuottavat nopeita oivalluksia ja virittävät mielenkiinnon oikealle aaltopituudelle. Olemme ihmisten ja asiakkaiden mukana varmistamassa, että viesti menee perille ja toiminta noudattaa strategisia linjauksia ja toimintasuunnitelmia.