ONNELLISUUS

Onko yrityksesi onnellinen? Yritys on juuri niin onnellinen kuin siellä työskentelevät ihmiset ovat. Totuus on yleensä tarua ihmeellisempää ja onnellisuuden tiellä on joskus esteitä. 

Kun me puhumme yrityksen onnellisuudesta, niin tarkoitamme sitä, että esim. yrityksen avainhenkilön toimintaa hidastaa tai häiritsee joku ulkopuolinen tekijä ja onnellisuus on kaukana. Häiritsevä tekijä voi olla hyvinkin pieni mutta riittävä viemään kaiken energian mitä tarvittaisiin yrityksen eteenpäin viemiseksi.


Olemme parantaneet yrityksien onnellisuutta mm. seuraavasti:

Olemme nostaneet purjeveneen syksyllä ja telakoineet sen talvea varten. Apuamme tarvittiin, koska yrityksen myyntijohtaja joutui yllättäen lähtemään myyntipäällikön sairastapauksen vuoksi messuille 2 viikoksi. Kyseessä oli perheen yhteinen rakas harrastus ja veneen telakointivastuun jättäminen puolisolle olisi aiheuttanut jännitettä perheen sisällä, josta olisi todennäköisesti tullut negatiivisia heijastusvaikutuksia loppuvuoteen ja onnellisuus olisi kärsinyt.

Myyntijohtaja pystyi katsomaan online-videon kautta veneen nostoa ja oli onnellinen kun asiat hoidettiin asiantuntemuksella. Sopu perheessä säilyi ja puoliso pystyi keskittymään perheeseen matkan ajan. 


Järjestimme kuljetuksen markkinointijohtajan lapsille päiväkotiin 2 kuukauden ajaksi, koska he joutuivat muuttamaan kauemmas vesivahingon vuoksi. Johtajalta olisi mennyt 3 tuntia päivässä ylimääräisiin matkoihin ja tämä olisi aiheuttanut ongelmia työtehtävien hoidossa mm. aikataulujen ja väsymisen vuoksi.

Tunnollinen markkinointijohtaja pystyi jatkamaan tehokkaasti töitään ja oli onnellinen kun tiesi, että lapset pääsevät tuttuun hoitopaikkaan turvallisesti matkustaen. 

Miten on yrityksesi onnellisuuden laita? Jos on kivi kengässä, niin kutsu meidät apuun. Laitetaan onnellisuus kuntoon, niin lupaamme, että se näkyy myös tuloksissa.